Tratarea termică

La expedierea mărfurilor către țări terțe, una dintre cerințe este efectuarea unui tratament special al paleților din lemn. Compania Grand Strategic Trade îndeplinește cu legalitate acest serviciu.  Înlăturarea dăunătorilor din interiorul lemnului se manifestă printr-un proces conform standardelor internationale, unde emitem și certificat de tratament termic ce se prezintă in punctele vamale și beneficiarilor de produse.

Livrare

Făcând un parteneriat cu rețeaua noastră, putem garanta livrarea în cantități mari sau mici oriunde în Republica Moldova sau Europa, cu un serviciu de neegalat clienților noștri. Ne asigurăm să livrăm marfa cu desăvârșire și la timp.

 

Oferim servicii de Tratare Termică

Transportarea mărfurilor in condiții de siguranța și cu un ambalaj corespunzător este imperativ necesar la punctele de frontieră.
Pentru că piaţa solicită în mod accentuat paleţi uscați si tratați fitosanitar, compania Grand Strategic Trade oferă  servicii de tratament ISPM15, pentru ambalaje și paleți din lemn in cel mai performant si rapid mod. Acest proces se finalizează cu marcajul ambalajelor (dovada efectuării tratamentului termic) și certificatul acestuia. 
Pentru alte detalii sau ofertă, nu ezitați să ne contactați.